Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Op zoek naar een autogarage voor reparatie van uw auto? Voor een autoreparatie bent u bij Autoservice aan het juiste adres. Met onze kennis en ervaring is geen enkele reparatie te complex. We geven u van tevoren een kostenindicatie, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Veelvoorkomende defecten zijn: een lekke uitlaat, een kapot achterlicht, een beschadigde ruit, lege accu en een defecte dynamo. Het zijn vervelende defecten die u zo snel mogelijk gerepareerd wilt hebben. Bij Autoservice Venlo kunt u terecht voor twee soorten reparaties:
– Reparaties door slijtage: Hieronder vallen bijvoorbeeld de vervanging van remblokken en remschijven of de koppeling.
Onvoorziene reparaties: Dit zijn reparaties zoals bijvoorbeeld een defecte dynamo, een lekke waterpomp of een defecte aandrijfas.

Bij autoservice Venlo kunt u zowel voor kleine als grote reparaties terecht. Onze gespecialiseerde automonteurs zorg- en dat uw auto snel weer voor 100% in orde is. Vergt een reparatie, na grondige inspectie, meer tijd, dan wordt er een tijdspad besproken voor de reparatie zodat u weet waar u aan toe bent. Komen er tijdens de reparatie onverwachte kosten tevoorschijn dan wordt u hiervan tijdig op de hoogte gebracht. Bij alle reparaties en onderhoud informeren wij u vooraf ook duidelijk over de kosten en nemen contact met u op indien dit anders uitpakt. U weet dus precies waar u aan toe bent.