Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

De APK keuring is de verplichte jaarlijkse keuring van uw auto. Tijdens een APK keuring controleren wij alle belangrijke punten die ervoor zorgen dat u zo veilig en milieuvriendelijk mogelijk de weg op gaat. Gelukkig wordt u herinnerd aan wanneer het weer tijd is voor de jaarlijkse APK keuring. De RDW stuurt namelijk vroegtijdig een herinnering wanneer uw auto gekeurd moet worden. U kunt ook controleren wanneer het weer tijd is voor de APK Keuring op de website van de Rijksdienst voor het Wegverkeer. Autoservice Venlo voert APK-keuringen uit voor alle automerken. Mochten we noodzakelijke reparaties ontdekken tijdens de APK-keuring, dan vind er altijd even overleg plaats en ontvangt u van ons altijd vóór de reparatie een prijsopgave.

Duidelijkheid vooraf
Soms komt het wel eens voor dat er iets gerepareerd of vervangen dient te worden om uw auto goed te kunnen keuren. Dat overleggen we natuurlijk eerst met u en we geven u uiteraard een prijsindicatie vooraf.

Combineer uw APK met een grote beurt. Uw auto is dan meteen weer up to date met verse olie en schone filters. De APK combineren met een onderhoudsbeurt heeft verschillende voordelen. Het scheelt een rit naar onze werkplaats, maar bovendien kunnen we de problemen die tijdens de keuring worden gevonden, meteen aanpakken bij de onderhoudsbeurt. Bovendien is de APK bij een grote beurt zelfs helemaal gratis! Uw auto weer helemaal up to date, veilig en onbezorgd rijden.